Stoelmassage

Een stoelmassage is een dynamische, effectieve behandeling van de rug, nek schouders, hoofd, armen en handen die voornamelijk is ontwikkeld voor mensen op het werk. Het fungeert op deze manier als een powerbreak en werkt preventief voor veel werkgerelateerde klachten. De stoelmassage is natuurlijk ook geschikt als ontspannende/ vitaliserende behandeling voor particulieren. De massage wordt over de kleding heen gegeven en wordt uitgevoerd op een speciaal daarvoor ontworpen ergonomische stoel. De massage bestaat uit een combinatie van oosterse drukpuntmassage en westerse massagetechnieken. Er zijn verschillende typen stoelmassages. De duur van de massage, de diepte van de grepen en het beoogde resultaat bepalen het effect.

10 min stoelmassage kort, krachtig en voornamelijk vitaliserend
15 min stoelmassage zowel ontspannend als vitaliserend, een echte ┬┤powerbreak┬┤!
30 min stoelmassage kan ingezet worden ter behandeling van specifieke klachten of gewoon als een wat luxere en uitgebreidere massagebehandeling

Steeds meer bedrijven ontdekken dat regelmatige stoelmassages een positief effect hebben op de gezondheid en welzijn van werknemers waardoor het ziekteverzuim daalt en de sfeer en motivatie op de werkvloer verbetert.