Juliette Wermenbol ( 1969 )

Uit al mijn werkervaringen heb ik geleerd dat wat ik het liefst doe is het ´aan´raken en bewustmaken van mensen, in dit geval van hun lichaam, hun houding, letterlijk en figuurlijk, hun gezondheid en hun omgeving. Door stoelmassages en geurenworkshops te geven heb ik een paar toegankelijke middelen gevonden om hier invulling aan te geven.
Vanuit mijn passie voor geuren heb ik de opleiding tot holistisch aromatherapeut gevolgd. Daardoor heb ik mijn kennis verdiept in de aromatherapie en ook een basis gelegd om als massagetherapeut te gaan werken.
Sinds de oprichting van mijn massagepraktijk/winkel ´Santalum´ in 2001 heb ik veel ervaring opgedaan in massage en het ontwerpen van geurcomposities en natuurlijke huidverzorgingsprodukten.
In 2008 heb ik een opleiding voor stoelmassage en indiase hoofdmassage afgerond.
Er zijn al veel bedrijven die de voordelen van periodieke stoelmassages hebben ontdekt en op deze manier investeren in hun personeel.
Het is mijn missie om samen met Annie bedrijven in Limburg wakker te schudden en te laten zien hoe een relatief kleine investering een groot effect kan hebben. Een effect op de gezondheid en het welzijn van werknemers en daarnaast een positief effect op de motivatie, productiviteit en sfeer op de werkvloer!

Annie Pledge ( 1968 )

Ik ben geboren in Engeland en heb daar 27 jaar gewoond. Tijdens mijn reizen in 1996 heb ik in Australie mijn Nederlandse partner ontmoet en we wonen nu in Beesel met onze 2 zonen.
In Londen heb ik opleidingen gevolgd voor sport- en ontspanningsmassage en stoelmassage. In Nederland heb ik de Indiase hoofdmassage en kruidenstempelmassage geleerd. Ik heb in Londen en tijdens mijn reizen veel als freelance masseur gewerkt.
Naast Well2work heb ik in Beesel mijn eigen massagepraktijk Body and Mind.
De oprichting van Well2work is gebaseerd op gemeenschappelijke ideeen, filosofieën en een goeie vriendschap tussen Juliette en mij.

Een belangrijk aspect van mijn werk is dat met het uitvoeren van massages je niet alleen geeft maar ook ontvangt!