Workshop ´Een Geurenreis´

In deze workshop gaat iedereen een eigen persoonlijke parfum creëren. Dit parfum wordt samengesteld met behulp van de natuurlijke geuren van etherische oliën. In de workshop wordt uitleg gegeven over etherische oliën, de opbouw van geuren en er wordt een handreiking gegeven wat betreft de mengregels. Er wordt een geurtest gedaan en daarna mag iedereen gaan ruiken en mengen om tot zijn eigen persoonlijke geur te komen.
Doordat geuren soms herinneringen en associaties naar boven brengen kan dit een boeiende reis worden!

In de workshop kan gekozen worden tussen het maken van een parfumolie of een grotere fles aromatische lichaamsolie. De parfumolie ligt qua concentratie in tussen een parfum en een eau de toilette en dient dus ook op die manier gebruikt te worden.
De lichaamsolie is wat minder geconcentreerd qua geur en kan dus over het hele lichaam gebruikt worden ook evt als massage olie.

De workshop wordt gegeven vanaf een aantal van 6 personen
Prijs per persoon €35,00
Duur van de workshop ± 2,5 uur

Workshop ´Aromatherapie´

In deze workshop maakt men kennis met aromatherapie. De geschiedenis, uitleg over de winning van etherische oliën en de vele toepassingen ervan.
In het praktische gedeelte van de workshop maakt iedereen een persoonlijk produkt op basis van etherische oliën en een natuurlijke drager en wordt er evt een korte aromatherapeutische behandeling gedaan.

De workshop wordt gegeven vanaf een aantal van 6 personen
Prijs per persoon €35,00
Duur van de workshop ± 2,5 uur